vloerkleden

vloerkleden

Met een vloerkleed in de hal, voor de bank of in de slaapkamer is een zachte landing verzekerd. Voetjes op de grond, met dit design heeft niemand nood aan een droomwereld.

Onthoud - als je nu vloerkleden bestelt:

Ja, laten we het eens hebben over wat je nu precies krijgt als je bij ons bestelt! Onze vloerkleden voldoen aan alle eisen, of het nu gaat om het gebruik van materiaal, de afwerking en ga zo maar door. Alle artikelen zijn ook 100% origineel. 👌

Qua bezorging kunnen we kort zijn - die is gratis. We bezorging alle bestellingen dus gratis bij je thuis, op het werk, bij je vriend(in) of bij wie dan ook. Toch niet tevreden - je kunt het ook weer gratis terugsturen. We gaan er niet van uit dat je iets moet terugsturen, maar als het moet, dan kan dat gewoon binnen 30 dagen na ontvangst. Tijd genoeg dus! 😉

vloerkleden

vloerkleed van grijs katoen. Als je een manier zoekt om jouw salontafel meer uit te lichten én om deze om te toveren tot een echte eyecatcher, kies dan voor dit prachtige Hübsch vloerkleed met grafisch patroon. Dit kleed staat erg mooi een op lichte houten vloer, maar past zeker ook

vloerkleden

vloerkleed van naturel/grijs katoen. Met dit Hübsch vloerkleed geef je jouw kamer een andere look zonder al te veel te veranderen. Dit Hübsch vloerkleed is een echte eyecatcher voor op de vloer in de woonkamer of slaapkamer.

vloerkleden

vloerkleed van zwart/écru wol. Ga voor stoer met het vloerkleed van Hübsch. Dit kleed is gemaakt van katoen. Het grafische origami patroon maakt dit vloerkleed uniek en een echte sfeermaker in je woon- of slaapkamer.

vloerkleden

vloerkleed van zwart/wit wol. Ook zo’n last van koude voeten? Dit zwart/wit tapijt met grafische patronen is gemaakt van geweven wol en voorzien van grafische prints in zwart/ecru. Gebruik 'm in de hal, onder de eettafel of salomtafel.

vloerkleden

vloerkleed van dunne strepen. Klassiek vloerkleed met zwarte strepen. De afmetingen zijn 70 x 140 cm.

vloerkleden

vloerkleed van visgraat patroon. Prachtig blauw vloerkleed met witte zigzag print. Mooi voor in de woonkamer of slaapkamer.

vloerkleden

vloerkleed van grafisch patroon. Prachtig blauw vloerkleed met witte print. Mooi voor in de woonkamer.

vloerkleden

vloerkleed van zwart/wit patroon. Dit vloerkleed is ideaal in je woonkamer of onder de eettafel, omdat je de stoelen eenvoudig over het gladde oppervlakte kunt schuiven.