KAARSEN
met karakter

kaarsen

kaarsen
met karakter


  • Snelle verzending
  • 14 dagen retourrecht
  • Veilig betalen
  • Persoonlijke service

Kaars kopen? Kies je kaarsen bij Winkelvoorthuis.nl

Altijd in de juiste stemming met kaarsen

Kaarsen zijn er voor elk moment en elke stemming. Vooral als je thuiskomt na een lange dag, dan is er niets zo lekker om te relaxen op de bank. Juist met kaarsen verhoog je de gezelligheid. Er zijn twee soorten kaarsen: geurkaarsen en normale kaarsen. Een deurkaars gebruik je voornamelijk als de je ruimte op een subtiele manier wilt parfumeren, bijvoorbeeld op het toilet of in de badkamer. Normale kaarsen zijn geurloos en dienen als sfeerverlichting.

Parfumeer je huis met geurkaarsen

Soms ben je toe aan een extra frisse geur in huis. Met een geurkaars parfumeer je de ruimte op een eenvoudige en betaalbare manier. In onze collectie met kaarsen vind je verschillende soorten geurkaarsen met elk een andere geur. Ook vind je diverse soorten typen, zoals blokkaarsen, stompkaarsen en theelichten.

Voor elk interieur de juiste kaars

Een kaars kiezen kan best lastig zijn. Over het algemeen geld dat je eerst moet weten voor welk kaarshouder je een kaars zoekt. Voor een lantaarn of windlicht zijn er grote kaarsen en voor kaarsen in de kandelaar zijn er lange en smalle dinerkaarsen. Ons assortiment is gevuld met verschillende kaarsen voor elk interieurstijl. Van landelijk tot modern en van Scandinavisch tot industrieel.

Voordelig extra sfeer in je woonkamer

Soms ben je gewoon toe aan extra sfeer. Met een kaarsen creëer je in een handomdraai de gewenste gezelligheid. In onze online shop vind je diverse soorten kaarsen. Van geurkaarsen tot normale kaarsen. Heb je een vraag of wil je weten hoe je het best een kaars kiest, neem dan contact met ons op.