PLAIDS
met karakter

plaids

plaids
met karakter


  • Snelle verzending
  • 14 dagen retourrecht
  • Veilig betalen
  • Persoonlijke service

plaids

Lekker knus op de bank met een plaid

Er is niets lekkerder dan na een lange dag thuiskomen en heerlijk neer te ploffen op de bank of in je favoriete loungestoel. De haard aan, favoriete muziek erbij en heerlijk wegkruipen onder een plaid. Een woondeken is uiterst decoratief, maar draagt zeker ook bij een comfortabel woongenot. Het ziet er gezellig en huiselijk uit en gebruik je plaid even niet, vouw deze dan netjes op leg ‘m op de leuning van de bank of stoel.

Hoe koop je een plaid

Een plaid kopen is ontzettend makkelijk. Het draait om drie dingen: stijl, afmetingen en materiaal. Het belangrijkste van deze is natuurlijk de afmeting. Wil je de plaid echt gebruiken als woondeken, dan is het verstandig om een groter exemplaar te nemen. Als de deken alleen gebruikt als decoratie, dan kun je best een kleiner model kiezen. Ook het materiaalgebruik is belangrijk. Kies bij voorkeur altijd voor een plaid gemaakt van 100% wol.

Voordelig een plaid online bestellen

In onze online winkel ben je op het juiste adres voor de mooiste plaids voor jouw woonkamer in alle soorten en maten. We verzenden jouw bestelling gratis en bieden je 14 dagen bedenktijd, zodat jij veilig jouw mooiste plaid online kan kopen met de beste service.